Dentalni turizam

Stomatološka ordinacija

dr Srđan Maletin

spojite

Lepo i korisno!

Zašto dentalni turizam?

Full-Image-Travel-Template-Visit-Los-Angeles

Zdravi zubi
i lep osmeh

Boravak u Srbiji

Prijatan boravak
u Srbiji

I odmor i zdravlje

I odmor
i zdravlje

Najbolji odnos cene i kvaliteta

Najbolji odnos
cene i kvaliteta

Uživajte u Novom Sadu
i vratite se uz novi osmeh

 Dentalni turizam je idealan spoj lepog putovanja i odmora uz koji se obavljaju sve neophodne stomatološke usluge koje su potrebne za zdrave i lepe zube naših pacijenata.

 Stomatološka ordinacija Dr. Srđan Maletin iz Novog Sada ima višegodišnje iskustvo sa pacijentima iz inostranstva koji su, osim stučne i profesionalne usluge koju su dobili u našoj ordinaciji, imali izuzetno lep i prijatan boravak u našem gradu.

 Za sve zainteresovane pacijente iz inostranstva ili drugih gradova u Srbiji, koji su zainteresovani za ovaj vid medicinskog turizma, naša ordinacija pomaže u kompletnoj organizaciji puta, smeštaja i boravka tokom vremena koji je neophodan da bi ste uz našu pomoć došli do zdravog i blistavog osmeha.

 Zainteresovani ste?

Šta je dentalni turizam?

Dentalni turizam je naziv za putovanje i boravak u mestu gde se obavljaju neophodne stomatološke usluge po izuzetno konkurentnijim cenama u odnosu na prebivalište pacijanta. 

 Srbija i Novi Sad su prethodnoj deceniji izuzetno popularna destinacija za ovaj vid turizma, što zbog povoljnih cena, što zbog visoke stručnosti i kvalitetnom radu naših stomatoga.

Novi-Sad-kao-prestonica-dentalnog-turizma-u-Srbiji

Zašto baš mi?

Dentalni-turizam-dr-Srdjan-Maletin-Novi-Sad

Stomatološka ordinacija Dr Srđan Maletin iz Novog Sada pruža sve usluge iz oblasti:

Samim tim možete biti sigurni da ćemo profesionalno i stručno odgovoriti na sve vaše želje i potrebe.

Pre i posle

Za nas nema nerešivih situacija!

Dokumentovali smo neke od naših stomatoloških intervencija. Zabeleženo stanje pre i posle uliva poverenje za svakog našeg pacijenta.

Više fotografija možete pogledati ovde.

Pre Posle

Zašto Novi Sad?

Novi Sad je jedan od najpopularnijih turističkih destinacija u Srbiji. Što se tiče medicinskog turizma, Novi Sad je stekao popularnost pre svega zbog mogućnosti da posetioci mogu da spoje kvalitetan odmor sa odličnom turističkom ponudom kojom su Novi Sad i njegova okolina izuzetno bogati.

Tokom slobodnog vremena koje budete imali između poseta našoj ordinaciji, možete posetiti neke od sjajnih lokacija u Novom Sadu i okolini.

Kako da organizujem smeštaj i termine?

Mi sve organizujemo za vas!

Smestaj

Smeštaj

Transfer

Transport
od/do aerodroma

Plan termina

Detaljan plan
termina

Turisticke informacije

Sve turističke
informacije

Od prvog poziva ili upita vezanog za našu uslugu organizovanja „Dentalnog turizma“ naša ordinacija pravi detaljan plan vašeg putovanja i smeštaja za lep i prijatan boravak, kao i plan svih neophodnih stomatoloških radnji potrebnih za lep i prijatan boravak i vaše zdrave i lepe zube.

 Zainteresovani ste?

Odmor u službi oralnog zdravlja!

Visok kvalitet stomatoloških usluga

Prijatan ambijent

Najkvalitetniji materijali

Najsavremenija oprema

Višegodišnje iskustvo

Visokostručno osoblje

Pristupačne cene

Srbija i Novi Sad su veoma atraktivne destinacije za dentalni turizam a Stomatološka ordinacija Dr Srđan Maletin već nekoliko godina veoma uspešno ugošćuje ne samo pojedinačne pacijente iz celog sveta, već i njihove porodice, pa čak i familije, i nudi im kompletan paket usluga i to sve na jednom mestu

Siguran put ka lepom osmehu!

Iskustva naših pacijenata iz inostranstva naša su najbolja  preporuka. Iz meseca u mesec imamo sve više upita iz inostranstva i trudimo se da svim zainteresovanima vrlo pažljivo isplaniramo njihov put i boravak za neophodno vreme tokom trajanja stomatoloških tretmana. 

Isplanirajmo sve zajedno!

U našoj ordinaciji svesni smo da je za planiranje višednevne posete Srbiji radi posete stomatologu potrebno više vremena tako da vam stojimo na raspologanju za sva eventualna pitanja i nedoumice. Pošaljite nam upit a naš tim će Vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku i zajedno ćemo stupiti u organizaciju vašeg dolaska kod nas.

Sve što nam je potrebno:

Upit sa osnovnim informacijama

Opis vaše problematike

Od nas dobijate:

Okviran plan stomatološke terapije

Obaveštenje koliko dugo traje terapija

Cenu terapije

Stomatološka ordinacija DR SRĐAN MALETIN je svakog radnog dana dostupna pacijentima i prilagođava se vremenu svojih pacijenata.

Pozovite nas ili nam pišite:

Popunite formalar i sačekajte našu ponudu.